Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG
RIKA Feeling in Schweden 1
scroll down

#RIKAFeel­ing i Sverige

"Vår RIKA CONNECT WOOD braskamin står inte bara för högsta design, utan också för hållbar värme. Dess design och funktionalitet skapar en härlig atmosfär till vårt hem en speciell touch."

Upptäck hemmet hos ett internationellt inspirerat par i Stockholm. Med en yta på cirka 160 kvadratmeter erbjuder deras lägenhet i centrum av Östermalm en blandning av utsökt design och personliga detaljer. Omgiven av vacker arkitektur, restauranger och butiker samt grönområden och vatten, speglar deras hem deras passion för inredning och konst. Med en unik stil som kännetecknas av internationella influenser och handplockade möbler från internationella auktioner skapar de en atmosfär av mysighet och samhörighet. En central del av deras hem är en RIKA CONNECT WOOD braskamin, som inte bara ger värme, utan också tillför en touch av elegans och mysighet.

Kaminer: CONNECT WOOD
Foton: Anne Nyblaeus
Konst: Paco Knöller, Olle Baerting, LG Lundberg, Rune Hagberg, Alf Linder och Cy Twombly

#RIKAFeeling i Sverige
#RIKAFeeling i Sverige
#RIKAFeeling i Sverige
#RIKAFeeling i Sverige
#RIKAFeeling i Sverige
#RIKAFeeling i Sverige
Kategorie Referenser
RIKA

RIKA

Kontaktformulär

Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och med största omsorg. Genom att skicka in detta formulär godkänner du den grundläggande dataskyddsförordningen och överföringen av dina personuppgifter till våra RIKA-återförsäljare.

Ditt meddelande har skickats in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Tyvärr har överföringen av din förfrågan inte fungerat. Vänligen försök igen.