Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG

Design braskamin­er

Vi vill ha en variabel variant. Mysiga designkaminer i individuell stil.

DESIGN BRASKAMIN­ER OCH DERAS FÖRDE­LAR

Designbraskaminer från RIKA ligger i linje med trenden mot ett enkelt, rakt formspråk och är en visuell höjdpunkt i varje bostadsområde.

VAD ÄR EN DES­IG­NAD BRASKAMIN?

Designbraskaminer är den moderna tolkningen av vedeldade kaminer. De eldas med vedträn och smälter särskilt harmoniskt in i alla bostadsmiljöer, eftersom deras ytor kan utformas mycket flexibelt.

+ OLIKA SIDOPANELER

Designfrihet från rustik till elegant: Ytorna på designspisarna finns i olika färgade stenbeklädnader och moderna betongutföranden. Men de kan också putsas och målas i väggfärgen.

+ GENERÖSA PANORAMAFÖNSTER

Oavsett om du tittar framifrån eller från ett hörn - tack vare de stora insynspanelerna kommer eldspelet till sin fulla rätt. Den klassiska eldstaden imponerar ur alla perspektiv.

HUR FUNGER­AR EN DESIGN­BRASKAMIN?

Designbraskaminer värms upp med ved precis som klassiska kaminer: lägg i veden, tänd den och njut av värmen.

+ MODERN UPPVÄRMNING MED TRÄ

Det klassiska flammönstret och det typiska knastrandet från veden skapar en behaglig atmosfär i rummet - med en mycket elegant charm.

+ MANUELL DRIFT

Genuint manuellt arbete: Läggningen av stockarna och regleringen av tilluften utförs manuellt och efter eget välbefinnande.

VIL­KA ÄR FÖRDE­LAR­NA MED DESIGN­BRASKAMIN­ER?

Designbraskaminer erbjuder en makalös atmosfär och sätter elden i centrum. Deras storlek och utseende drar till sig alla blickar.

+ MODERN DESIGN

Designbraskaminer kombinerar funktionalitet med individuell estetik. De passar bra ihop med moderna interiörer i en mängd olika stilar.

+ ENKELT UNDERHÅLL

Den enkla åtkomsten till alla komponenter gör RIKA:s designbraskaminer särskilt underhållsvänliga.

+ BEKVÄM ANVÄNDNING

Lufttillförseln regleras bekvämt med bara en rörelse av reglaget.

+ SNABB UPPVÄRMNING

Braskaminer med design blir snabbare varma och fyller snabbt rummet med behaglig strålningsvärme.

+ RENGÖR VISNINGSSFÖNSTRET

Den jämna luftfördelningen längs hela siktfönstrets bredd och de höga förbränningstemperaturerna ger en fri sikt över den lugna flambilden.

Hittade du inte det du letade efter?

En översikt över alla våra braskaminer ger dig en inblick i de mest varierande modellerna med deras individuella särdrag. Ha kul när du surfar!