Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG

Mod­ulära braskamin­er

Vi tror att vi har en längre tid framför oss. Modulära värmemöbler för individuella behov.

MOD­ULÄRA BRASKAMIN­ER OCH DERAS FÖRDE­LAR

Braskaminserien för din personliga rumsdesign: CONNECT. Olika modeller, påbyggnadsdelar och tillbehör ger många olika installationsmöjligheter och kombinerar skickligt tekniska innovationer med en värmande feelgood-effekt.

VAD ÄR EN MOD­UL BRASKAMIN

Modulära braskaminer finns tillgängliga med alla påbyggnadsdelar och tillbehör. De kan sättas samman helt individuellt.

+ OLIKA MODELLER AV BRASKAMINER

Oavsett om det gäller ved eller pellets, framifrån eller från hörnet - CONNECT lämnar inget övrigt att önska. Funktionell design möter subjektiva krav.

+ VARIABLA BRASKAMIN MODULER

De olika materialen och ytorna, färgerna, formerna och funktionerna hos de enskilda modulerna som bänkar, skåp, hyllor, sittklädsel och dekorativa dörrar gör att du kan utforma din bostad helt efter dina önskemål och din livsstil.

HUR FUNGER­AR EN MOD­ULÄR BRASKAMIN?

Modulerna monteras helt enkelt på braskaminen. De är kompatibla med alla modeller av CONNECT-braskaminer.

RIKA CONNECT WOOD

+ FLEXIBEL MODULÄR PRINCIP

Tack vare modulprincipen och clipssystemet kan en mängd olika kombinationer göras. Braskaminmodulerna kan byggas ut och flyttas när som helst. De smälter harmoniskt in i varje bostadsområde och anpassar sig flexibelt till förändringar på lång sikt.

+ ONLINEKONFIGURATION AV BRASKAMIN

Med hjälp av onlinekonfiguratorn kan du enkelt och lekfullt skapa alla kombinationer av CONNECT-värmeenheten. RIKAs onlinekonfigurator stödjer din fantasi och via AR-funktionen kan du till och med se din drömbraskamin direkt i dina egna fyra väggar.

VIL­KA ÄR FÖRDE­LAR­NA MED MOD­ULÄRA BRASKAMIN­ER?

Förutom designfrihet erbjuder modulära braskaminer komfort, effektivitet och behaglig värme.

+ KREATIVA INSTALLATIONSSITUATIONER

Det finns inga gränser för din kreativitet: Med många eller få tilläggselement, på väggen, som hörnlösning eller rumsavdelare - CONNECT är en visuell höjdpunkt i alla situationer och ur alla perspektiv.

+ BEKVÄM ANVÄNDNING

Enkel uppvärmning och styrning av kaminen är resultatet av den mest innovativa tekniken. Beroende på modell kan modulära pelletskaminer styras via pekskärm, online eller till och med med röst. Alla processer i kaminen är helt automatiserade. Rengöringsarbetet hålls till ett minimum.

+ MILJÖVÄNLIG, EFFEKTIV UPPVÄRMNING

Trä är klimatneutralt, regionalt tillgängligt och växer igen. Hela uppvärmningsprocessen övervakas tekniskt och styrs automatiskt för att få ut maximal värme ur bränslet. Utsläppen hålls så låga som möjligt under processen.

+ ANVÄNDA OCH NJUTA AV VÄRME

Braskaminens strålningsvärme har en positiv effekt på ditt välbefinnande. Med tillvalet värmelagringspaket kan du använda den ännu längre och tack vare MULTIAIR-tekniken kan du värma upp till två andra rum samtidigt.

Hittade du inte det du letade efter?

En översikt över alla våra braskaminer ger dig en inblick i de mest varierande modellerna med deras individuella särdrag. Ha kul när du surfar!