Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG
LESLUPINES 1 O0 A4913
scroll down

Ett well­ness­par­adis med RIKA SONO

Les Lupines, ett privat wellness- och skönhetsinstitut i Sint-Lievens-Houtem i Belgien, vid foten av de flamländska Ardennerna, utlovar stunder av lugn och avkoppling. Den fridfulla omgivningen och den lyxiga atmosfären skapar en unik wellnessvärld där du kan varva ner och ladda batterierna. Pelletskaminen RIKA SONO ger en mysig och behaglig värme.

När Cynthia och hennes familj fick möjlighet att ta över hennes föräldrars gamla bondgård för många år sedan tvekade de inte. De renoverade fastigheten och gjorde den till sitt hem.

Efter en allvarlig ryggoperation upptäckte Cynthia själv bastuvärmens läkande effekter. Hon bestämde sig för att ge upp sitt krävande lärarjobb och ägna sig åt holistiskt välbefinnande. Efter att ha avslutat sin utbildning i skönhetsvård förvandlade hon gradvis sin fastighet till en oas för välbefinnande: Den gamla ladugården byggdes om till en reception och ett hälsorum där hon skämmer bort sina patienter med massage och ansiktsbehandlingar. I den vackra, rymliga trädgården, omgiven av hundratals växter, blommor och buskar, byggdes ett privat wellnessområde och en arkitektonisk pärla med finsk bastu, turkiskt ångbad, avsvalkningspool, uppvärmd pool och bubbelpool.

Mjuk värme och djup avslappning i wellnessavdelningen.

Värme som en trivselfaktor

Förutom värmepumpar, solpaneler och elradiatorer ville Cynthia ha något alldeles speciellt till sitt "må bra-rum", det före detta kostallet: ett värmesystem som utstrålar trivsel, ger komfort och dessutom är billigt i drift. Valet föll på pelletskaminen RIKA SONO. Liten, kompakt och med en elegant täljstensbeklädnad gjorde den ett omedelbart intryck. Den behagliga värmestrålningen har en positiv effekt på det psykiska och fysiska välbefinnandet och passar därför perfekt in i wellness-konceptet. Under skönhetsbehandlingar höjer Cynthia till och med värmetemperaturen en aning - för en ännu intensivare effekt.

Cynthia lade också stor vikt vid att kaminen skulle vara tystgående när hon valde märke. När allt kommer omkring vill man ju ha lugn och avkoppling på en plats som denna. RIKA-kaminerna använder inte konventionella konvektionsfläktar, så de värmer extremt tyst. Miljöhänsyn och de stabila, gynnsamma bränslepriserna spelade också en viktig roll vid köpet av RIKA-kaminen.

När Cynthia såg RIKA SONO i utställningslokalen i en närliggande kaminbutik var det kärlek vid första ögonkastet. Hon visste att RIKA var ett bra varumärke. Den snabba leveransen och installationen var en extra bonus.
Påfyllning av pellets går snabbt och enkelt.
"Jag kände till varumärket RIKA - min syster, som bor i Österrike, äger också en RIKA-kamin och är 100% nöjd med den. RIKA är nu vårt "familjemärke", så att säga."
Cynthia


website.leslupines.be
copyright FORT 07, Les Lupines

Kategorie Referenser
RIKA

RIKA

Kontaktformulär