Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG
Schwedische kronen
scroll down

Håll­bar uppvärmn­ing: Sveriges nya sub­ven­tion för pel­let­skamin­er i enfamiljshus

Den svenska regeringen stödjer övergången från konventionella energikällor till miljövänliga uppvärmningssystem som pelletskaminer med ett generöst bidrag på upp till 30 000 SEK. Detta banbrytande beslut understryker inte bara hur angeläget det är med en hållbar energiomställning, utan också pelletskaminernas viktiga roll.

Som den ledande tillverkaren av pelletskaminer i Europa har RIKA i årtionden satt betydande standarder för utvecklingen av innovativa värmelösningar och är medveten om att pelletskaminer utgör ett viktigt miljövänligt alternativ. Som VD Karl Philipp Riener betonar: "Denna förnybara energikälla ger inte bara effektiv värme, utan bidrar också väsentligt till att minska CO2-utsläppen. Den automatiserade bränsletillförseln och den låga askhalten gör RIKA pelletskaminer inte bara bekväma, utan också till ett rent och hållbart uppvärmningsalternativ." Subventionen i Sverige representerar ett betydande steg mot hållbara och miljövänliga levnadskoncept.

För att dra nytta av denna subvention måste intresserade parter uppfylla vissa kriterier. Huset i fråga måste vara minst 20 år gammalt och de sökande måste äga hela eller delar av det fristående huset och bo i det permanent. Fritidshus är undantagna från bidraget. Friliggande hus, inklusive friliggande och parhus, som värms upp elektriskt eller med gas är berättigade.

Mer information om detta stödprogram finns på: www.boverket.se

Kategorie
RIKA

RIKA

Kontaktformulär

Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och med största omsorg. Genom att skicka in detta formulär godkänner du den grundläggande dataskyddsförordningen och överföringen av dina personuppgifter till våra RIKA-återförsäljare.

Ditt meddelande har skickats in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Tyvärr har överföringen av din förfrågan inte fungerat. Vänligen försök igen.