Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG
Sono steinweiss ambiente V1 2
scroll down

Diskret iögon­fal­lande: Att leva nära naturen

Enkelheten och sofistikeringen i denna bungalow avslöjar arkitekturens sanna kraft. I centrum står det lilla rymdmiraklet SONO från RIKA - en platsbesparande och ultramodern pelletskamin som imponerar med sin design och teknik.

En bungalow som smälter in i omgivningen genom färger, material och design och samtidigt står på egna ben - robust, imponerande och ändå diskret. Detta hus är som en ankarpunkt i en allt snabbare värld. Det rymliga vardagsrummet, som är typiskt för en bungalow, med sin öppna planlösning och flytande övergångar, förmedlar också en traditionell charm trots sitt moderna utseende och tydlighet.

Mindre är mer

Här spelar pelletskaminen SONO från RIKA en viktig roll. Mitt i vardagsrummet, omgiven av enkla, minimalistiska former, utstrålar den mysig värme och komfort. Pelletskaminen SONO är designad i samma anda som arkitekten och pionjären inom minimalistisk arkitektur Ludwig Mies van der Rohes berömda ledstjärna - "Less is more". Tack vare sin utrymmesbesparande konstruktion och linjära design passar den perfekt in i den moderna miljön. I likhet med själva bungalowen är den diskret, men samtidigt är dess specialitet närvarande.

RIKA SONO
Utsikten över elden i pelletskaminen SONO är en extra höjdpunkt i rummet.

Utsikten ut i naturen

De stora fönstren i bungalowen gör att gränserna mellan inne och ute suddas ut. Människor står i ett harmoniskt förhållande till naturen. Terrassen skapar en sömlös övergång mellan vardagsrummet och trädgården. Naturen återspeglas också i de material och färger som används.

RIKA SONO
Ljus och skuggor spelar. Solens strålar bryter igenom den spännande takkonstruktionen och badar terrassen i ett mjukt ljus.

ROSTik charm och mild brutalism

En särskild trend inom modern arkitektur är användningen av "råmaterial" som trä och metall. Användningen av rost förmedlar en naturlig och organisk estetik. Denna bungalow leker med detta både interiört och exteriört. Kombinationen av material med kall betong ger bungalowen sin speciella karaktär: modern och rustik på samma gång. De eleganta väggpanelerna i trä och SONO pelletskamin placerad direkt framför den med sitt vackra flamsspel ger vardagsrummet en unikt lugnande och inbjudande atmosfär. Det är en ankomst till här och nu, inbäddad i modern design och naturlig estetik. Ett hus och en kamin för livet.

Kategorie
RIKA

RIKA

Kontaktformulär

Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och med största omsorg. Genom att skicka in detta formulär godkänner du den grundläggande dataskyddsförordningen och överföringen av dina personuppgifter till våra RIKA-återförsäljare.

Ditt meddelande har skickats in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Tyvärr har överföringen av din förfrågan inte fungerat. Vänligen försök igen.